jueves, 20 de agosto de 2009

Ara que no me escoltes..

A la vida he apres moltes coses, totes a base de cops, pero a les que me refereixo son les relacionades amb l´Amor i la parella.
He tingut varies, totes han acabat malament, un trencament mai acaba be, pot acabar malament o molt malament, pero be mai.
Que despres amb aquella persona hi hagi una bona relacio no te res a veure, el trencament sempre es doloros.
Pero he apres, i el que va trencar la primera , ja no va trencar la segona, el que va trencar la tercera , no va trencar el que va trencar a la primera i a la segona.. I aixi fins arribar a tu, potser que en nostre trencament sigui en mes suau de tots, trenco perque te estimo, perque te estic portan al no res.
No tens futur perque jo no tinc futur, me estimes, ho se, i cuan estimes a algu vols comviure amb ell, vols fer projectes comuns, tenir il.lusions junts, vols viure el Amor.
Amb mi no pots tenir res de aixo i per aixo no tens un dema, i lo que es pitjor, no tens un avui perque no estem junts. No vius el dia, no el gaudeixes, deixes pasar el dia esperan que dema sigui diferent, pero dema es igual que avui..
Lo que mes me dol es que ja he apres la lliço, ara se com estimar.
He llegit fa una estona a un que deia lo aburrida que seria la vida amb una mateixa persona, jo l´he dit que pot ser la millor aventura de la vida pasarla amb la mateixa persona.
Perque he apres, he apres a enamorarme cada dia , jo t´ho dic i tu te rius , pero es aixi , o era, se enamorame cada dia, cada dia puc veure allo que me va enamorar de tu , no sols ho puc veure , si no que faig per veure-ho.
Cada dia me salta el cor cuan te sento parlar per primer cop , cada dia me salta el cor cuan te veig , com el primer cop , encara que sigui en fotografies. Ara no les miro , no vull enamorarme , ja te dit que no vull portarte al no res. Aquella emocio de cuan te vaig veure per primer cop , s´ha repetit cada dia dels que ha durat la nostre relacio, cada dia m´he enamorat , perque he volgut que fos aixi.
I quina tonteria diras, o direu, perque enamorarse cada dia?
Molt sencill , si estas enamorat, aceptes molt mes a l´altre persona , lluites molt mes per que la relacio surti endevant.
Per molt grosos que siguin els problemes , les dicusions , els desacorts , estas enamorat i faras el que sigui per estar al costat de la persona estimada. Ho sabem molt be , hem superat situacions insalvables per a cualsevol altra parella i nosaltres ens hem sortit , perque al menys un estaba enamorat, no sols estimaba , es delia perque dema estiguesis al altre banda del telefon, o del ordinador , o del llit.
Ho hem superat tot menys aixo , i es que es insuperable , no puc viure saben que te arrastro a una tragedia , vull que siguis independent, que no me necesitis per res , que sols me estimis, vull que siguis feliç, vull que tinguis il.lusions, vull que tinguis projectes, vull.. vull. vull.. En definitiva vull que tinguis vida.
Per aixo me allunyo de tu , el silenci , la distancia i el temps , faran el que sempre han fet , l´oblit , deixeras de pensar amb mi i podras pensar amb tu. Fins hi tot te enamoraras de algu i referas la teva vida, i jo tindre tots el meus "vulls", seran sense mi , pero els tindras que es el important.
T´estimo i el mes important per mi es l teu benestar , i el teu benestar esta lluny de mi..
Tot el que he apres , ho fare servir al proxim Amor , si Deu vol sera en aquesta vida y si Deu vol tambe sera a la propera , penso que el que aprenem del Amor si que ho recordem , es massa important com per oblibar-ho , per aixo hi han poetes que te sorprenen a la seva juventut que ho saben tot del Amor..

Avui no desitjo salud, avui destijo AMOR

PD: Se que no ho llegiras per aixo me atreveixo a dir-ho.

1 comentario:

  1. No es una tonteria, es hermoso enamorare cada día del ser amado,...aunque no esté al lado de uno, aunque ese enamoramiento se produzca al ver una foto, al venirse a la mente un recuerdo...se ve q has amado y amas mucho para desearle tanto bienestar!....bien sabes q NO SE catalán, pero lo leí con el corazón y entendí esto....un abrazo. Lucia de Argentina

    ResponderEliminar